Vi är ett litet familjeföretag som sysslar med städning. Vi startade företaget med idén om att erbjuda prisvärd städhjälp Anderstorp av bästa kvalitet – alltså sådan städhjälp som alla kan ha råd med.
Detta är möjligt genom att så mycket av arbetet görs inom familjen – reklam, ekonomi, utbildning, denna hemsida, administration etc.
Idag har vi tre anställda som bildar en enda stor familj, ett arbetslag som utför sitt jobb skickligt och med ett glatt humör. Tack vare den erfarenhet vi har av städning i GGVG-regionen vet vi hur viktigt det är med pålitlig och flexibel personal. Vi vill att våra kunder ska känna sig bekväma med att släppa in oss i deras hem, vilket vi vet att kan vara en känslig fråga för många. Då vi själva utbildar vår personal och även följer med dem de första gångerna de är ute i arbete vet vi vad de är kapabla till.
För oss är det också viktigt att en god kommunikation och förståelse finns mellan kund och städerska när det gäller städning. Vi är ett företag som spelar med öppna kort och har därför inga dolda avgifter. Skulle du som kund av någon anledning inte behöva våra tjänster längre kan du när som helst avsluta dessa.

Vad är haken?

Vi tror inte att du vill göra det när du kommer se resultatet. Vi vill gärna ha en öppen och rak kommunikation med våra kunder och uppskattar både ris och ros så att vi som företag kan bli ännu bättre på det vi gör – om detta nu är möjligt. Vi är nämligen övertygade om att du som kund kommer att bli nöjd med det arbete vi utför. Därför har vi en nöjd kund-garanti vilket innebär att eventuella klagomål rättas till så fort som möjligt – helt kostnadsfritt. Med andra ord är vi ett mycket serviceinriktat företag med dig som kund i fokus.

För oss inget uppdrag är för litet eller för stort.

josip

Josip

Verksamhetssamordnare

Danijela

Danijela

Driftsamordnare